Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Talträngd



vi tittade förvånade på varann
då bomben sprängdes
var det sista arbetsdagen idag
inte är kursledaren talträngd
då jag släppte av bordsgrannen
sträckte hon fram 200 .-
ryckte till som av ormen biten
tog en av sedlarna, det räcker
vi lovade hålla kontakten
önskade varandra glad påsk
en trevlig dam med glimten i ögat
som har en liten kolonilott
alldeles utanför där hon bor
fortsatte till byggvaruaffären
köpte 2 mindre pallkragar
de ska stå bredvid den stora
kånkade in med bildväven
det blir alltid regniga dagar
då en kan fortsätta...

hoppas allt är bra klokuggla?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-04-12 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP