Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det bästa




vi kan bara försöka göra vårt bästa
ibland lyckas vi
andra gånger gör vi inte
ge aldrig upp att försöka
till sist faller allt på plats
det är då härlighetens morgon vaknar
med blommande trädgårdar
där fåglar dansar över gräset
och trädens grenar klättrar mot solljuset
där vilar vi i andakt
vederkvicker oss i källan
och dröm blir verklighet
då vi vaknar






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-04-12 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP