Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omvårdnad



Vi behöver ge oss själva tid
låta ögat följa fågelvingen
vila vid fjärilens flykt över rosenblad
glöm inte dricka
alla mirakel som nu föds
och se hur droppen sväller på ett blad
vänd dig om se hur trollsländan
slog sig till ro på näckrosens blad

varje rörelse en hymn till livet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-04-12 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP