Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mirakel



övertygad om att mirakel finns
de finns där bara vi ser dem
längs vägen står de vid vägkanten
och mumlar
de anspråkslösa
till dem hör förgätmigej
som är en ljuvlig liten tjej
den som blickar in i hennes öga
glömmer det ej




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-04-12 18:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fin
2023-04-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP