Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För eller emot

Visst är det märkligt
tänkta tankar
före du somnar
som ubåtar dyker de upp
när du vaknar
Putin sätter avtryck tider som dessa
De kloka försöker räkna ut
hur han tänker oberäknelig
Ja eller nej till Nato

Den gåtan kan ingen svara på
Inte heller musen som tyst ser på
Kan de vara så talet han håller
försvarar han sig med
han räddar Ukraina från sig själva




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-04-13 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP