Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmiddag älskade uggla<3


Det blev en galvaniserad


efter många om och men
med tumstocken
blädder i trädgårdsböcker
plitande med pennan var listan klar
med lätta vingar förvissningen om
de kommer tjejerna
handlade även galvad pallkrage
modell större plantera pollinerande växter
asfalt inte inspirerande
nu blir helhetsintrycket
bra mycket trevligare
skönt slippa måla eller plasta in
som jag måste med modell mindre





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-04-13 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP