Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snobbar som jobbar



De ser aldrig bjälken i egna ögat
förstorar gärna grannens blunder
då vankas inga heliga stunder
minst lilla stänk på hatten
då avyras kanoner
utkommenderas plutoner
varje diktator kommen
från samma universitet
det vet den med annan etnicitet
gamla sår vaknar
trots ingen dem saknar

finländare gick genom samma
som nu drabbar ukraina
och jag förstår dem
vrålar jävlar anamma!







Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-04-13 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP