Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avklädd



Känner du dig avklädd
varje barr du på har på kroppen
kanhända du förtjänar det
om du förtrycker andra
och talar illa bakom ryggen
tar ifrån människan
varenda skärv den har
även grindslanten
själv skulle jag aldrig räcka fram
en kopp vatten till dem
ens om de låg uttorkade i öknen
elaka människor förtjänar
inte ens en blindhund om de
behöver en

för de sparkar även efter den




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-04-13 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP