Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skomakare



bliv vid din läst
även Jantelagen får människor att krympa
aldrig går de utanför ramarna
de går att likna med arbetshästen
hårt tyglad och piskad till lydnad
vandrar den fåra upp
och fåra ned
tills den faller ihop på åkern
och reser sig inte
fastän den sataniske piskar
djuret tills blodet flyter
och andas ut sin sista suck!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-04-13 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP