Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Finns inte ord


varför ska det vara så
det finns människor
i deras fotspår tusen röster gormar
alla liv som släckts
mitt i denna tystnad står ett kors
som vittnesbörd
säg inte, ingenting blir kvar
även om allt blir stoft
finns den svindlande flykten
fjärilsvingen gav
ibland finns inte ord
som skriver sorgen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-13 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP