Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄND ETT LJUS.

låt det brinna i all evighet.
för livet att vi levat,
att vi en dag dör.
låt det aldrig brinna ut.
för i dag lever vi.
vi finns för oss själva.
för alla våra kära.
ligger här o tänker.
har legat sjuk sen den 30 mars,
i sängen varit helt yr.
svårt att ands öppet överallt.
snuvig hostig-
blodtrycket upp o ner .
äter pencilin mår inte bra.
tillsiktröntgen22 april.
röntga njurar 3 maj-
jag orkar inte skriva .
i dg känns alt mörkt -
kraften räcker inte till
skrev 11.3 202av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-13 13:28



Bookmark and Share


  Niliboy
Skall be för å tända ljus!
2022-04-15

  Öknens Ros VIP
Inte lätt att vara människa när så mycket sjukdom drabbar.
2022-04-13

  Marita Ohlquist VIP
Trots att det känns mörkt för dig så skriver du en fantastisk text om livets ljus.
2022-04-13
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP