Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fasansfulla skildringar från kriget i Ukraina


Sorgduvan


Krigsbrott av Putins armé
Fasansfulla brott mot människor
unga flickor och barn
familjefäder kvinnor i svarta sopsäckar
demoner utskrivna
från helvetet för pina människor
från den stunden började soldaterna
att misshandla späda barnkroppar
ur varje stympad kropp
väller vredens larver
likt krut
och mödrarna vattnar vreden
med sin mörka gråt










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-13 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP