Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Disig morgon

 

Om dimmorna lyfter

framgår ännu inte

ur slöjorna tecknas med fjäderpenna

älvornas dans

närmast på strecket

det torktumlade täcket

därpå hustaket

fönstren suddiga fläckar

längre bort blott skissad blyerts

och solen en blek vålnad

över dimhavet



 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-04-14 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP