Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Våra drömmar


Hörde hos Malou idag
talades om vikten
av våra drömmar
dem behöver vi livet ut
dagdrömmer på recept
gör den som inte vill drunkna
utan kämpar emot
till sista andetaget





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-04-14 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP