Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallgropen

Tar försiktiga steg

Framåt

I livet

Känns svårt

Kastat bort

Tiden

Får inte

Helt taget

Av livet

Vilken väg

Ska gå

Ökar stegen

Ramlar i fallgropen

Känner svaghet

Hopplösheten komma

Prövar resa sig

En hjälpande hand

Sträcks ut

Står upp

Gå vidare  med insikten

Dagar kommer går

 Nya tider väntar

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-14 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP