Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snabbfotad klokuggla


ständiga ombyten av duggregn
kräver regnkläder och snabba fötter
fru koltrast letade efter mask
städade själv med farmors händer
regnet hade luckrat upp jorden
fåglarnas yrvakna kvitter
droppade över själen
stålbandet snördes upp
vem fryser inte i dag
alla rapporter från Ukraina
ger mardrömmar utan dess like
det enda positiva idag
den lilla kattungen grävdes fram
levande.

Att Sverige skulle stå ensam kvar
då Finland ansluter sig till Nato
vore enkel biljett till helvetet





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-14 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP