Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Silverpipan



Den som slår andra
slår sig själv dubbelt
ibland måste vi orka söka upp svaren
utvilad förmår mera än den trötte

att inte förstå som att stå
med silverpipan i handen
vi vet inte fingrarna sätta
för tonerna ska skölja rätta
och därmed berätta
om varför
sambandet mellan de som mig besöker
en del grenar av samma träd
av sorg beter sig människor inte rationellt
den som slår andra slår sig dubbelt
olyckan förstoras.
ingendera kan utan erfarenhet
förstå ångesten inte förstå vad händer
med människor över nätet
många lär sig hur ohälsosamt det är
visa sig som den är.

Det enda att göra att förlåta sig själv
av oförstånd samtalat
därmed väckt något personen saknat
förlåtelse ger mod hopp om något annat
och möta dagen med nya krafter

Godmiddag klokuggla<3









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-04-15 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP