Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Fluff fluff


Ska beställa ny musik till vattenträningen
Cazzi Opeia
I can´t get enough

Allt som gör människan glad och ger energi
dricker jag som honungsvatten
likadant Karl Fredrik på Österlen

Livsglädje värd mer än pengar oavsett vad surpuppor tycker

Den får själen dansa även om dagen är grå
och vintern lagt sig över väglöst land

Inga bekymmer finns
det minsta blir det största
den bär sommarblommor i sitt hår







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-15 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP