Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Solvisaren


sträcker ut sig över himmelsblått
visar vägen efter tidens frost
denna plats kallas våren
platsen är fylld av vällukt
från otaliga örter och perenner
markerna sjuder av liv
överallt spirar små ansikten
luften surrar av andedräkter
vårens fågelkvitter får ingen glömma
deras strupar ger de skönaste toner
guld i strupen har en av de första
koltrastens vemodiga slinga stiger in
genom varje springa, tränger in i varje vrå

Nu är det dags
lägga ut pusslet och planera
vad som du i landet ska plantera
till sinnets glädje ända fram
då frosten bryter nya stigar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-04-15 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP