Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vackert lyser

 

bokstäverna på stenen

polerade med varsam hand

mossan försvann

varje år ansades rabatten

vattnade jorden 

blommorna prunkar

vår och sommar

där jag satt samtalade

och tårarna rann

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-04-15 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP