Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Sista blankversen



Prydnad

En dikt om sorg och lycka kan man tycka
kan tryckeriet trycka för ett smycka
den taggbeströdda vägen som vi vandrar.
Jag bråkar dumt och strider smått och klandrar
det liv som alltid borde hyllas troget
om tankelivet varit mera moget.
Jag ber om ursäkt för min dumma miss
och skäms så mycket att jag åker hiss
och kliver ur i källarplanets dörr.
Jag lovar bättring nu om inte förr

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Blankvers) av Poeten Salvador VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-04-30 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP