Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet utanför



varje dag nya möjligheter
fast alla ser dem inte
inkapslade i sitt, sovande
då vi tittar ut genom dagens fönster
ser vi bakom glaset
vårens gäster har anlänt
de klänger befriade längs livets grenar
deras hem har sitt fäste
uppe bland svajande trädkronor
de talar med fågelröst
vingpennor skriver ett poem
över himmelsblått
aldrig bekymrar de sig
de äger inget
men äger ändå allt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-04-16 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP