Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fred2022


Ömhetsbevis

 

Känn hur friden

under duvans vita vinge

släcker krigets törst

Vi som står utanför

får aldrig låta oss

bli delaktiga blodbadet

Sprid istället budskapet 

Låt den vita duvan lyfta 

med vindarna över vår jord

skjut inte låt budskapet etsas fast

i varje hjärta ingen behöva ska

lida sådan smärta 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-04-16 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP