Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Direktsändning kanal ett


Susannes påskfest, trevligt upplägg 4 timmar
påskpynt mat tävlingar
allmänheten fick höra av sig
Susanne som är kock
snurrar behändigt ihop anrättningar
samman med en annan tjej
de två som helt naturligt bjuder in tittarna
blir närvarande till det behagliga myset,
inte liksom andra
robotiserade välkammade, dumma skämt

efter middagen
drog på arbetskläderna, då jag kom in
var de kvar i rutan
med koppen i nypan tackade de för sig
fångar de fina dagarna
före trädgårdsakuten anländer
upptäckte grannens två katter retade gallfeber
på Latte och Baylie´s som ville komma ut
då jag stegade förbi riktning blomsterlådan
som skulle få sin nya plats

vänta bara mumlade jag då de hoppade
över staketet!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-04-16 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP