Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ofattbart

 

när man inte förstår

är det hjärtat som inte förmår

se det villkorslösa

är det tåren som torkat in

av sorgens svärta

så många sår vandrar omkring

ser inte det vackra som finns

drunkna mig

tala glädjen mig

flyger svalan mot skyn

flyger natten mot dagen

flyger tårar mellan öga och hjärta

känner vi inte smärta

då vi simmar mot stjärnorna

i det varma havet.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-04-16 16:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram Pe
2022-08-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP