Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljarder hit och dit

De har tappat kontroll
det spelar ingen roll
med miljarder hit eller dit
det hjälper inte ett skit

Ut med socialtanterna
lägg i stället vantarna
på gangstrarna
så att det tillslut
blir ett slut




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-16 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP