Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ransonerar mitt skrivande klokuggla<3


Upploppet

 

Hur kan sorgen väcka liv i redan döda

tvingas främlingar blockera

om jag kunde klippa mitt hjärta i strimlor

gjorde jag det

som varje sorgset hjärta hela

den som slår, slår sig dubbelt

vartän jag mig vänder sotiga ruiner

den som inget samvete har

kan varken religion hela

eller tvätta synderna rena

en form av leukemi

där cancern äter inifrån




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-17 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP