Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det sanna

 

Den sanna glädjen finner du inte över nätet

tragiskt nog har den brunnen sinat

där människor varandra pinat

kanhända det är förmätet

komma med ett bättre förslag

allt som knaprar på ditt hus

är det som släcker din viljas ljus

Välj det rätta då lyfter din dag




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-04-17 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP