Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Svalört lyser gult

 

Märkligt ändå då jag kommer ut

skakar av mig allt det gråa

kan det vara solen som värmer

vet nog var skon klämmer

Huvudsaken lättar det svåra

Ogräset lyser gult, skönt ändå det prunkar

Förökar sig med fart, vissnar ner snabbt

rötterna inunder.

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-04-17 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP