Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Känns som en tusenmilavandring

 

minns en röst som trots barndomens sår
kunde förlåta, lämna och gå vidare
någon som steg på tåget
klädd i vida jeans och barfota
känns som en tusenmilavandring
från närmaste sanning

allt dolt av fallande spillror eller spirande grodd
somrarna kommer med allt du glömt
och nya fjärilar runt tistlarna upprepar
stundens väsen

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-04-17 16:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
älskade klokuggla
visst är den det.
ska hålla mig tyst
det enda receptet som finns
har mycket arbete på G
det blir räddningen
får gåshud du jobbar jämt

hjärtekram<3

2022-09-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP