Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sila mygg och trava kameler

Mina städframfångar är ytterst blygsamma.
Jag silar mygg när jag egentligen borde trava kameler ovanpå varandra.
Bohaget ska förflyttas till ny efterlängtad adress.
Ändå hamnar jag läsandes intressanta artiklar
i gamla tidskrifter som jag effektivt skulle förpassa till återvinningen.
Jag anar kommande stresspåslag av verklighetsanpassning!
Jag är tyvärr inte den enda som prokrastinerar.
Jag hör glada tillrop från soffan i vardagsrummet:
- Haaaaammmmaarbyyyyy, jaaaaaaa!




Fri vers av Feminaz
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-17 16:38



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Inte för att jag ska flytta, men dock känns problematiken igen...
2022-04-18

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text om att förbereda inför den kommande flytten.


2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz