Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Värdefulla

 

så värdefulla de är 

våra pollinerare som surrar omkring

humlan brummar högt

dessa flygande holländare

honorna vaknar först

med sin svartrandiga gula kostym

vinglar de yrvaket fram

letar blommornas nektar

 

får placera ut honungsvatten

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-04-17 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP