Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Hammarslag


frös till is med hammaren lyft
var kom den tanken ifrån,
det som pinsamt känns
kastar vi av oss som det bränns
fick till slut pallkragen färdig
använde vinkelhake lade grus
och till slut jord i den nya
Det kommer bli 100 procent plantera :)
inte direkt kände sig som tupp
mera som begeistrad höna
kvinnor kan ha!
kan det varit så du får ursäkta uggla
men börjar misstänka kvinnor
inte var det, nu får jag inte
dra alla över en kam
gillar det inte, tar hänsyn ok
det kan ju vara viktigt.





















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-04-17 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP