Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag älskade uggla<3...intressanta upptäckter från igår


Solgården


I lugnet trivdes knopparna
solade sig invid väggen
de stod där och gnolade
några vecklade sakta upp bladen
hela busken snart
strålar av gulddroppar
som skakar av sig regnet
utan brådska
Då står den där och lyser
som en gul fanfar
mot det faluröda

visst sprider varje droppe
sol...forsythian anspråkslös under sommaren
under våren sjunger den
starkare än solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-04-17 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP