Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett mirakel

 

Där min tanke slutar tar din vid

märkligt lika vi är

känner tanken värmer

som att hittat hem

hemmet finns vid din fot

där har jag slagit rot.

Dock har jag lyssnat på andra

under din långa resa

enär jag van att göra så

för den skull kan jag dem inte bota. 

tack för idag kloka uggla.

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-04-17 20:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram
2024-01-29

  morgonstjärna VIP
trösterika ord kram
2023-03-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP