Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslandet



Morgonnyheter pendlar mellan kriget Ukraina
och oroshärdar i Sverige våldsamma till angrepp
tänder eld på bilar, måltavlan var poliser
differenserna stora trots närheten till kriget
allting stillnar över fasan morden och ruinerna
där skriker
kyrkogårdar övergivna

och kommande politiska utspel inför valet i höst




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-04-18 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP