Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gästbesök


Omväxlande väder
solen bär regnställ och under
en blommig klänning
på fötterna allvädersskor
hon har gjort kortare gästbesök
och vinden blåser svagt i sin urna

tiden då solen breder ut sin honung
mottages med öppna armar av vinterbleka
Då flyter guldstrimman över gräset
blir till en flod
där nylackerade naglar
badar i dess vatten
och solstolar i dess kölvatten

dessa dagar så värdefulla
En dag för reflektion och planering
inte bara rusa på,
även gruset behöver krattas




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-04-18 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP