Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självet

Relationen till mig själv
skapar relationen till andra.
Relationen till andra
bygger under tid, påverkar
känslan av mig/mitt själv.




Fri vers av Feminaz
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-18 13:50



Bookmark and Share


  Cathrin M
Fin bild av hur människors förhållanden fungerar - hur vi kan styrka eller skada varandra. Tack för att du delade!
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz