Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oligarker



sitter inte säkert i sadeln
om de inte lyder partipiskan
de placerar en del i olika
skatteparadis, om bilan över dem faller
Det finns uppenbara fördelar
med demokrati
"allas lika värde " mitt är inte ditt
och möjligheten göra sin röst hörd
om någon minipåve
vill rucka på rösterna i valurnan

Svt1 radio lyssnar på klokheter
medan händerna gör sitt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-04-18 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP