Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord på vägen

När jag inför en flytt går vägen fram i minnenas parad så ser jag en röd tråd.
Orden mellan mig och andra, har jag sparat.
Små lappar med dikter, välgörande ord
fortsätter att följa med mig i livets skiften.
Orden ofta handskrivna fortsätter beröra mig, som att syret ännu finns kvar.
Ibland har jag blivit förbluffad över ord givna av ytligt bekanta som blivit djupt betydelsebärande.
Goda ord på vägen är som liniment, uppbyggande och ibland som salt, precis sådär sanningsenliga så att jag inte går vilse med mig själv.
Goda ord blir som en omsorgsfullt stickad kofta, omslutande och gör mig synlig som den jag är.




Prosa av Feminaz
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-18 16:41



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fint. du fångar verkligen livets kärna här. Vad viktiga vi är för varandra. Tycker mycket om.
2022-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om de goda ordens betydelse i våra liv.
2022-04-18

  Cathrin M
Vilken fin bild av människors möten och hur betydelsefulla våra vänliga ord kan vara.
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz