Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla.


Bedragare


Hörde kanelen berätta
utländska nätbedragare
falska kapitalinvesteringar
pengar försvinner i cyberrymden
En kvinna hade förlorat 800 - 900.000.0
Bankrutt datorn togs över.
Vem blir förvånad? Inte jag
har själv sett det hända
då talar jag inte om
säkerhetsprogrammet..
Det finns kriminella även i Sverige
inga gränser finns
vad de kan göra.

Nej tack mobil och internet guldgruva
för brottslingar av olika kulör.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-04-18 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP