Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sviterna


i sviterna efter dagen
hördes dunsen ovanifrån
"har jag låst in Latte?"
blev tvungen klättra uppför
men så ligger han där
i klätterställningen, ser frågande ut
Tog en snabbtitt i tågtabellen
morgontåget går före mjölken
igår är inte idag
kommer ihåg bilden
handfatet med tomflaskor
var det den
som ville bli vän

frågar mig varför ska oturen ha
omgiven av tragedier
om människor ändå kunde sansa sig
vara som förr klokuggla


eftersom allt normalt inomhus
godnatt klokuggla<3





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-19 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP