Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt



Livet efteråt blir alltid annorlunda
konsten är hur vi låter oss påverkas
resten av våra liv
det är ett beslut ingen fäller utslaget
oavsett vad omvärlden ordar
Det finns alltid de som anser sig bäst
förvaltare av makten bära mantel och spira
Putin den värste i närtid

dessvärre sprider denne grymme potentat
falsk propaganda för att undergräva motståndarnas hopp
att överleva
Det senaste "Sanktionerna idag verkningslösa
inget kan vår rubel rubba!"
Om alla vore lika diktatorn skulle varje dag
sluta med ett blodigt fältslag
tills den siste överlevande multnar bort
bland de andra







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-04-19 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP