Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Liknelser



Blir den goda människan blott en relik
en kvarleva från forntiden då krigen rasar
enbart ruiner kvar
där stoftet färgat allt i grått
Det finns liknelser som berättar
om allt levande
kan även appliceras på människan

Desto fler kontakter du har över nätet
desto mer utsatt blir du
för negativ påverkan
en sjuk frukt sprider smittan
över till de friska
faller en faller alla som dominobrickor
är ett viktigt koncept
har du även ett trauma att bearbeta
blir du enbart sämre av nätkontakter
till slut har du bara ett tunt membran kvar
till slut kroknar du av smärtan
en "ekonom" är sparsam med utgifter
rättar mun efter magsäcken

Glöm aldrig att trädgårdsmästaren
planterar aldrig ut
ömtåliga växter så länge risk
för nattfrost finns




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-04-19 13:17



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Nog bra råd! Och vilken gullig bild!
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP