Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


19:e april

 

solen slog ut i blom

spred ut sitt gyllene hår

droppade pärlor

över buskar och snår

vide blommar snart för vår

allt skönaste vi kan önska

viktigt fånga miraklen som sker

vi räknar timmar och minuter

 ständigt något nytt vi ser

om ögat vi inte sluter

då tar vi oss en tur

i vår vidunderligt sköna natur

hoppas även du kan luta dig

mot en solvägg av vårluften njuta

och fågelbruset

vårkramar älskade uggla<3

Önskar alla även det bästa

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-04-19 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP