Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corona lever


Varnade vänner
måste ta påfyllnadsdos
Flera bekanta drabbade
några riktigt dåliga trots vaccin
effekten avtar före 4 månader
Ringde och bokade tid genast
är ute mycket affärer
även badar och kan
smitta dame Edna
som är ovaccinerad

Nätack om jag vill ha sällskap
har jag vänner på min ort
inte därtill nödd och tvungen
Skaffa över nätet en kontakt
Jävla trams ta er i brasan vet ja.








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-04-19 19:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Får tacka så mycket alla bevis på tvångsmatning. Inte intresserad aldrig varit trots oändligt många haft i hasorna. Allt för en ohelig sak


2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP