Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tagelskjortan

För din skull bär jag den
utan att svikta
även sorgen stundtals tar över
så nära syster och bror
kärare finns inte
Delar av samma blod
vandrar de till källan varje dag
Att vattnet dricka
ändock mot himlen
de blicka
källan en magisk kvarleva
från då sagan vandrade
över floden
magi strör över sitt glitter
då källan ligger torrlagd
till natten
varje morgon den vaknar
fylld.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-04-20 14:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kramar.
2023-03-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP