Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgon klokuggla.


Josefin 28



Föredrar andas frisk luft utan krutrök
önskar heller inte piskrapp
över rygg eller blodöra
behåller min fredliga neutralitet
Många sjömän drunknade
då de hörde sången ur havet





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-04-20 06:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Den är bra. Livet får en annan dimension då vi ser vad händer med människor.
2022-09-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP