Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Realist jovisst


GeWe Persson gjorde kopplingen
den mannen brukar huvudet
inte enbart hatten på
Vilka gynnar kaos bland blåljuspersonal
kriminella som i krigstider
liksom varje Putinvän
skapar sin partipolitik
som drabbar både
människor och djur.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-04-20 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP