Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fordonsdoktorn



sviterna efter besiktningen
kunde varit värre mumlade mitt puppskal
kråmade sig i lacken då vi körde iväg
från bilprovningen
glöm det muttrade jag du har varken
fått olja eller tändstift bytta på åratal
ja olja har du fått då stickan berättade
nivån var låg
mycket riktigt blev verkstadskillen
då han konsulterade datorn, på något vis
antar jag hans mimik utryckte fasa
hur länge sedan..som jag ursäktande
det där med corona och olyckshändelsen
fick den snabbaste besökstiden de hade.
Även våra rullande fartvidunder
behöver omvårdnad före det blir akuten.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-04-20 12:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Den var rolig
2022-11-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP